+31 024 329 52 00
Harting

5 buitenaards mooie brillen verkrijgbaar bij Harting (Dag van de Ruimtevaart)

Brillen Zonnebrillen Nieuw Oogmode Lindberg Theo Ogen Opticien Lookkino l.a. Eyeworks
alle blogberichten

5 buitenaards mooie brillen verkrijgbaar bij Harting (Dag van de Ruimtevaart)

Vandaag is het de “Internationale Dag van de Ruimtevaart”. Een dag uitgeroepen door de Verenigde Naties waarbij stilgestaan wordt bij de eerste mens die buiten de aardse atmosfeer is gekomen. De Rus Yuri Gagarin was namelijk de eerste die op 12 april 1961 succesvol de ruimte in is gelanceerd. Voor ons een mooie gelegenheid om wat buitenaards mooie (en soms unieke) brilmonturen uit te lichten. Deze monturen zijn uiteraard allemaal verkrijgbaar in onze optiek.

Lindberg8328

1. De bijzondere Lindberg 8328

We trappen af met de excentrieke Lindberg 8328 zonnebril in de kleur C21/GT-SL54. De zonnebrillen van Lindberg zijn gemaakt van 100% titanium waarbij er gebruik gemaakt wordt van een schroefloze verbinding tussen front en de pootjes van de bril. De brillenglazen kunnen vervangen door verschillende kleuren, zodat je de zonnebril door het gehele jaar met verschillende kledingstijlen kunt combineren.

Andere Lindberg monturen
Theo Silmo Blog

2. De opwindende THEO LAVALANDS

Dat THEO unieke brillen maakt, hoeven wij je niet meer te vertellen. Toch blijft het benoemen van deze prachtige brilmonturen de moeite waard. Zo heb je de LAVALANDS brillenserie die de prachtige vorm en kleur in prachtig warm acetaat mengt met de koelte van staal. Zoals THEO het zelf zegt: “Deze serie belichaamt de rauwe schoonheid van 's werelds meest verbazingwekkende vulkanische scènes.” En verbazingwekkend is het zeker. Probeer de monturen van THEO uit in onze optiek en je zal er meteen verliefd op worden!

THEO Eyewear
Lae The Beat 001 W Logo Fb 1

3. De excentrieke l.a. Eyeworks The Beat

Voor het 40 jarig jubileum van l.a. Eyeworks kwamen zij met een geweldig staaltje vakmanschap. Een bril bestaande uit acetaat waarin gecustomiseerde graveringen zijn toegevoegd om de bril een totaal uniek gevoel mee te geven. Het montuur is een variant op de allereerste bril die l.a. Eyeworks ooit heeft uitgebracht. Prachtig toch? De bril is in vijf verschillende kleuren verkrijgbaar: Garnet (rood), Shade (doorzichtig), Bitters (bruin), Dolphin (blauw) en Purp Roy-Al (paars).

Joshi Eyewear Blog

4. Joshi Eyewear 7922

‘Buitenaards mooi’ hoeft niet altijd excentriek te betekenen, maar kan ook subtiel zijn. Zo heb je het montuur van Joshi Eyewear: de 7922. Prachtig subtiel design die niet zoveel opvalt als bovenstaande monturen, maar je wél laat stralen als nooit tevoren. Deze échte panto-bestseller is het zusje van de 7887 en is verkrijgbaar in verschillende duo- en mono-kleuren, waaronder oudroze goud, goud, kerriegroen zilver en blauwgrijs bronsbruin.

Ontdek Joshi Eyewear
Lookkino Blog

5. Lookkino kinderbrillen

Naast de brillen voor volwassenen zijn er bij Harting natuurlijk ook brillen voor kinderen verkrijgbaar. Zo verkopen wij het merk Lookkino: hoogwaardige kinderbrillen met een volwassen look. Lookkino levert brillen in vele soorten en maten. Van panto en rond tot rechthoekig en ovaal, van oranje en blauw tot groen en bruin. Er past altijd wel een bril bij jouw zoon of dochter. Kom langs en ontdek hoe mooi deze brillen hen zal staan.

Nieuwsgierig geworden?

Benieuwd geworden hoe deze buitenaards mooie brilmonturen jou zullen staan? Of nieuwsgierig naar de andere brilmonturen van deze geweldige merken? Maak dan een afspraak via ons contactformulier en ontdek hoe een bril jouw look kan afmaken!

Maak een afspraak