+31 024 329 52 00

Voor iedereen

De beste

Oogzorg

Met onze gespecialiseerde optometrist geven wij jou de best mogelijke oogzorg.

Maak een afspraak

Optimaal zicht draagt bij aan jouw levensgeluk!

Optimaal zicht, durven wij te stellen, draagt bij aan jouw levensgeluk. En dat geluk wil je toch niet aan een ongelukkig toeval overlaten, zoals een oogmeting door een opticien zonder diploma en ervaring. Een goede oogmeting is vele malen méér dan het routinematig bepalen van een plus- of minsterkte. Dat lijkt logisch maar dat is het niet. Iedereen mag zich in Nederland namelijk opticien noemen, met óf zonder diploma. En ook de deskundigheid, verkregen door ervaring, verschilt enorm. Je merkt dit helaas vaak pas als je de aanschaf al hebt gedaan.

Maak daarom de keuze voor een opticien die door opleiding en ervaring weet welke stappen nodig zijn om voor jou tot de beste oplossing te komen. Een opticien die voorop loopt omdat hij werkt met de modernste apparatuur. Die een unieke combinatie gebruikt van methodes en technieken, op basis van jouw persoonlijke situatie. Want niet alleen jouw ogen, maar ook de persoon daarachter gaat ons aan het hart.

Je bent altijd welkom bij ons, loop gerust even binnen. Echter, bel wel eerst voor een afspraak, dan heb je de garantie dat wij alle tijd voor jouw ogen vrijmaken!

Klik hier om een afspraak te maken via onze website.

Maak een afspraak
Lenzen doos

Hypermoderne appartatuur

Met onze nieuwe funduscamera kunnen we haarscherpe foto's maken van het netvlies. Deze beoordelen we vervolgens op mogelijke oogziektes of andere afwijkingen. Het is belangrijk om het netvlies te laten checken. Hierdoor kunnen wij eventuele afwijkingen signaleren en direct actie ondernemen.

Toegankelijke oogzorg

Onze optometristen Geert van den Akker en Niels van Gerven onderzoeken uw ogen op een uiterst deskundige manier. Uw netvlies wordt op een deskundige wijze gescreend.

Ze zijn er in principe niet voor een oogmeting, alhoewel dat wel tegelijk met het grotere onderzoek gedaan wordt.

Geert werkt in het CWZ, heeft veel ervaring en doet dit ook nog steeds op. Naast zijn werk in het CWZ ondersteunt Geert ons op een uiterst prettige manier.

Het herkennen van allerlei oogproblemen is voor Geert dan ook iedere keer weer een uitdaging.

Niels van Gerven is vanaf september bij ons in dienst gekomen, wij zijn erg blij met de vakkundigheid van Niels. Ook hij doet veel ervaring op in diverse ziekenhuizen.

Vera werkt als Orthoptiste bij ons in vaste dienst. Vera is een uiterst gedreven orthoptiste en ze wil het allerbeste resultaat voor de cliënt.


Nieuw: Myopie brillenglazen voor uw kind

Vanaf mei 2021 zijn Micky, Sandra, Niels en Vera allemaal gecertificeerd adviseur in myopie-brillenglazen. Dit betekent dat zij opgeleid zijn om deze nieuwe vorm van glazen voor uw kind aan te meten en te adviseren. Kijk voor meer informatie over deze MiYOSMART brillenglazen in de volgende brochure: MiYOSMART Brochure.

Kosten

Optiek
Uitgebreide oogmeting € 35,-*
Fundusfoto € 40,-
Oogmeting en fundusfoto € 75,-

Optometrie en Orthoptie
Optometrisch onderzoek (60 min) € 75,-
Orthoptisch onderzoek (60 min) € 75,-**

Contactlenzen
Aanpassing zachte lenzen € 55,-
Aanpassing maatwerk zacht/vorm stabiel € 100,-
Aanpassing nachtlenzen € 150,-
Contactlenscontrole € 30,-

* Oogmeting kosten vervallen bij aankoop van een bril.
** Onder de 18 jaar vergoed vanuit het basispakket (geen kosten aan verbonden), boven de 18 jaar van het eigen risico (indien het eigen risico al op is, zijn er geen kosten meer aan verbonden).