+31 024 329 52 00

Niet zomaar een optiek!

Wij zijn de...

Specialisten van Nijmegen!

met geduld, kennis van zaken, oog voor detail en een neus voor kwaliteit.

Ontdek ons team

Harting Optiek

Harting Oogmode & Oogzorg is sinds jaren gevestigd aan de goed bereikbare Hertogstraat in Nijmegen. Het is een gezellige winkel met een moderne uitstraling, uitgebreide collectie en innovatieve apparatuur. Het team van Harting Oogmode & Oogzorg bestaat uit een optometrist, orthoptiste en opticiens. Ons doel is om elke klant meer dan tevreden de deur uit te zien gaan. Daar zetten de medewerkers zich voor honderd procent voor in. Je zult je dan ook gegarandeerd thuisvoelen in onze winkel.

Of je nu voor een bril, lenzen, oogzorg of iets anders komt: Harting Oogmode & Oogzorg geeft advies op maat, beantwoordt je vragen en geeft gehoor aan jouw wensen.

Maak een afspraak

De perfecte bril

Wij gaan voor jou altijd op zoek naar de perfecte bril. Wij hebben onze collecties zo samengesteld dat er voor iedereen een geschikte bril is. Of je nu van kleurrijk, bijzondere vormen of randloze monturen houdt: wij hebben het voor je!

Maak een afspraak

Bijzondere collectie voor u!

Wij zien het anders!

Op elkaar lijken. Elkaar volgen. Niet van elkaar afwijken. Het lijkt dé trend bij veel opticiens. Eenduidige producten vullen de rekken. Met prijzen die te mooi zijn om waar te zijn en met kwaliteit als sluitpost.

Wij zien zaken anders. Vooral als het aankomt op vernieuwende oogzorg. Terwijl anderen voor het snelle traject kiezen, maken wij het verschil door de tijd te nemen. Terwijl de markt massaliteit omarmt, focussen wij op het individu, op jou. Terwijl de prijs soms nog het enige is wat mensen echt scherp mogen zien, meten én adviseren wij het complete plaatje. Met als uitkomst steeds meer consumenten die speciaal bij ons binnenlopen met behoefte aan oogzorg. En aan mooie, onderscheidende merken. Want ook daarin maken wij het verschil. Doordat we zelfstandig zijn, zijn we niet gebonden aan een hoofdkantoor wat ons assortiment bepaalt en kunnen we een bijzondere collectie bieden, die je niet overal vindt. Daarbij vinden we het fantastisch om jou te adviseren, maar kun je bij ons net zo goed zelf rondkijken en op je gemak alle stijlen monturen passen en proberen.

Bezoek onze mooie winkel aan de Hertogstraat in Nijmegen en ervaar al direct na binnenkomst het verschil. Door oogzorg die verheldert en oogmode die bijzonder is.

Harting sfeervideo

"Harting is zonder twijfel de beste optiek van Nijmegen. Het niveau van hun service is ongekend in deze regio."
Jarne Buysrogge - Nijmegen

Dit is ons team

Ad Van Breukelen

Directeur en eigenaar / opticien / contactlensspecialist

Ik ben Ad van Breukelen (eigenaar). Ik ben contactlensspecialist en opticien. Ik zit al ruim 40 jaar in het vak en vanaf 2001 ben ik samen met mijn echtgenote eigenaar van Harting Oogmode & Oogzorg. Hier werk ik elke dag nog met erg veel plezier

Ik heb oog voor mooie brillen en wordt hier ook erg enthousiast van. Je bent van harte welkom om samen met mij onze mooie collectie te komen bekijken. Tot snel!

Mail Ad

Caroline Van Breukelen

Eigenaresse / Compressietherapie-specialiste

Mijn naam is Caroline van Breukelen-de Ruiter. Je herkent mij misschien aan mijn stem: aan de telefoon ben ik namelijk het eerste aanspreekpunt. Verder verzorg ik de administratie en ben ik compressietherapie-specialiste. Ook ondersteun ik iedereen in de winkel. Eigenlijk ben ik de spin in het web en zorg ik ervoor dat alles draaiende blijft bij Harting Oogmode & Oogzorg en bij Harting Compressietherapie.

Harting Compressietherapie

Mail Caroline

Geert van den Akker

Optometrist

Mijn naam is Geert van der Akker. Mijn loopbaan in de optiek ben ik in 1986 gestart. In 1998 ben ik van start gegaan in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis. Sinds 2001 ben ik ook afgestudeerd optometrist. Mijn specialisaties hierin zijn glaucoom, maculadegeneratie en diabetes retinopathie. In 2008 ben ik ook parttime bij Harting Oogmode & Oogzorg gaan werken. Hier kan ik met de nieuwste en mooiste apparatuur werken. Dankzij onze samenwerking met huisartsen maken wij bijvoorbeeld sinds enkele jaren fundusfoto's met onze professionele funduscamera bij diabetespatiënten.

Mail Geert

Micky Van Breukelen

Opticien

Mijn naam is Micky van Breukelen. Ik ben sinds 2015 werkzaam in het bedrijf en in 2017 ben ik afgestudeerd als Opticien. Nu ben in aan het studeren voor contactlensspecialist. Mijn passie is het maken van brillen en iedereen te helpen in de winkel. Ik streef er naar om iedereen met een goed en blij gevoel de deur uit te zien gaan. 

Hopelijk zie ik jou snel bij Harting Oogmode & Oogzorg!

Mail Micky

Vera van Uum

Orthoptiste

Orthoptie bij Harting Oogmode & Oogzorg

Orthoptie is de leer van het goed en recht zien. De samenwerking tussen beide ogen vormen de basis voor een rechte oogstand waardoor beide ogen zich zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen.

Vera werkt vanaf 1 januari als orthoptist bij ons in vaste dienst. Vera is een uiterst gedreven orthoptiste en ze wil het allerbeste resultaat voor de cliënt. Ze onderzoekt en behandelt klachten op het gebied van oogsterkte afwijkingen (verziend- en bijziendheid, cilindrische afwijkingen), scheelzien, lui oog, dubbelzien, oogbewegingsstoornissen en ook specifieke hoofdpijn- en leesklachten.

Voordelen van orthoptie bij Harting Oogmode & Oogzorg:

- Voor kinderen en ouders minder belastend

- Ontspannen sfeer met professionele en persoonlijke aandacht

- Geen wachttijden

- Dichter bij huis

- Bij noodzaak bril hoeft men niet naar nog een adres

Wilt u een afspraak maken of wilt u meer informatie over deze extra service?

Dan kunt u bellen met Harting Oogmode & Oogzorg 0243295200 of komt u langs in onze winkel aan de Hertogstraat 128 te Nijmegen.

Mail Vera

Judith van Renselaar

Opticien in opleiding

Mijn naam is Judith van Renselaar. Sinds februari 2019 werk ik bij Harting Oogmode & Oogzorg en in september ga ik beginnen met de opleiding tot Opticien. Ik vind het erg leuk om mensen te helpen, en wil er dan ook voor zorgen dat iedereen zo goed mogelijk geholpen wordt.

Ik ben veel bezig met mode en uiterlijk, daarnaast vind ik het leuk om technisch bezig te zijn. Hierdoor past het beroep van Opticien perfect bij mij. Ik kijk er dan ook heel erg naar uit mij om te kunnen ontwikkelen bij Harting en jullie hopelijk snel te ontmoeten?

Mail Judith

Eefje Ederveen

Contentspecialist

Hey hallo! Mijn naam is Eefje Ederveen en ik ben sinds juni 2019 grafisch vormgever en contentspecialist voor Harting Oogmode & Oogzorg. Na twee opleidingen en diverse trainingen in dit vak succesvol afgerond te hebben, begin ik nu aan de uitdaging om de (online) communicatie bij Harting te gaan verzorgen. Klanten informeren en inspireren door middel van tips, de laatste trends en ontwikkelingen in de optiekbranche en in het bijzonder Harting Oogmode & Oogzorg.

Mocht je zelf nou ideeën, tips of andere opmerkingen hebben dan sta ik hier altijd voor open, dus mail mij gerust!

Mail Eefje