+31 024 329 52 00

Niet zomaar een optiek!

Wij zijn de...

Specialisten van Nijmegen!

met geduld, kennis van zaken, oog voor detail en een neus voor kwaliteit.

Ontdek ons team

Harting Optiek

Harting Oogmode & Oogzorg is sinds jaren gevestigd aan de goed bereikbare Hertogstraat in Nijmegen. Het is een gezellige winkel met een moderne uitstraling, uitgebreide collectie en innovatieve apparatuur. Het team van Harting Oogmode & Oogzorg bestaat uit een optometrist, orthoptiste, opticiens en contactlensspecialisten. Ons doel is om elke klant meer dan tevreden de deur uit te zien gaan. Daar zetten de medewerkers zich voor honderd procent voor in. Je zult je dan ook gegarandeerd thuisvoelen in onze winkel.

Of je nu voor een bril, zonnebril, lenzen, oogzorg of iets anders komt: Harting Oogmode & Oogzorg geeft advies op maat, beantwoordt je vragen en geeft gehoor aan jouw wensen.

Maak een afspraak
20170119 0322 Kopiëren

De perfecte bril

Wij gaan voor jou altijd op zoek naar de perfecte bril. Wij hebben onze collecties zo samengesteld dat er voor iedereen een geschikte bril is. Of je nu van kleurrijk, bijzondere vormen of randloze monturen houdt: wij hebben het voor je!

Maak een afspraak
Paraplus

Bijzondere collectie voor u!

Wij zien het anders!

Op elkaar lijken. Elkaar volgen. Niet van elkaar afwijken. Het lijkt dé trend bij veel opticiens. Eenduidige producten vullen de rekken. Met prijzen die te mooi zijn om waar te zijn en met kwaliteit als sluitpost.

Wij zien zaken anders. Vooral als het aankomt op vernieuwende oogzorg. Terwijl anderen voor het snelle traject kiezen, maken wij het verschil door de tijd te nemen. Terwijl de markt massaliteit omarmt, focussen wij op het individu, op jou. Terwijl de prijs soms nog het enige is wat mensen echt scherp mogen zien, meten én adviseren wij het complete plaatje. Met als uitkomst steeds meer consumenten die speciaal bij ons binnenlopen met behoefte aan oogzorg. En aan mooie, onderscheidende merken. Want ook daarin maken wij het verschil. Doordat we zelfstandig zijn, zijn we niet gebonden aan een hoofdkantoor wat ons assortiment bepaalt en kunnen we een bijzondere collectie bieden, die je niet overal vindt. Daarbij vinden we het fantastisch om jou te adviseren, maar kun je bij ons net zo goed zelf rondkijken en op je gemak alle stijlen monturen passen en proberen.

Bezoek onze mooie winkel aan de Hertogstraat in Nijmegen en ervaar al direct na binnenkomst het verschil. Door oogzorg die verheldert en oogmode die bijzonder is.

Harting sfeervideo

"Harting is zonder twijfel de beste optiek van Nijmegen. Het niveau van hun service is ongekend in deze regio."
Jarne Buysrogge - Nijmegen

Dit is ons team

Caroline

Caroline Van Breukelen

Eigenaresse / Compressietherapie-specialiste

Mijn naam is Caroline van Breukelen-de Ruiter. Je herkent mij misschien aan mijn stem: aan de telefoon ben ik namelijk het eerste aanspreekpunt. Verder verzorg ik de administratie en ben ik compressietherapie-specialiste. Ook ondersteun ik iedereen in de winkel. Eigenlijk ben ik de spin in het web en zorg ik ervoor dat alles draaiende blijft bij Harting Oogmode & Oogzorg en bij Harting Compressietherapie.

Harting Compressietherapie

Mail Caroline
Micky

Micky Van Breukelen

Eigenaar / Opticien / Contactlensspecialist

Mijn naam is Micky van Breukelen. Ik ben sinds 2015 werkzaam in het bedrijf en in 2017 ben ik afgestudeerd als Opticien en twee jaar later als contactlensspecialist. Het is mijn passie om de beste brillen te maken voor iedere klant die bij ons op bezoek komt en ik zal u zo goed mogelijk helpen. Ik streef er naar om iedereen met een goed en blij gevoel onze winkel te zien verlaten.

Ook eens langskomen? Ik help u graag met het uitzoeken van een mooie, passende bril. Tot snel!

Mail Micky
Mg 1327 Scherp Low Res

Geert van den Akker

Optometrist

Geert werkt in het CWZ, heeft veel ervaring en doet dit ook nog steeds op. Naast zijn werk in het CWZ ondersteunt Geert ons op een uiterst prettige manier: hij beoordeelt de fundusfoto’s die van uw ogen door Vera gemaakt worden. Het herkennen van allerlei oogproblemen is voor Geert dan ook iedere keer weer een uitdaging.

Mail Geert
Vera

Vera van Uum

Orthoptiste

Vera werkt als orthoptiste bij ons in vaste dienst. Vera is een uiterst gedreven orthoptiste en ze wil het allerbeste resultaat voor de cliënt.

Mail Vera
Sandra

Sandra den Biesen

Opticien & Contactlensspecialist

Ik ben Sandra den Biesen, Opticien en Contactlensspecialist.
Ben opgegroeid hier in Nijmegen, woon nu in Beuningen met m'n vriend en twee kinderen.

Sinds 2005 ben ik werkzaam binnen de optiek. In 2009 ben ik ook afgestudeerd als contactlensspecialist.
In de praktijk heb ik veel kennis en ervaring opgedaan en ik vind de afwisseling van brillen en contactlenzen heel erg leuk en uitdagend.
Kwaliteit en oogzorg staan bij mij bovenaan!

Sinds september 2020 werk ik hier bij Harting en help u graag met een passende kijkoplossing.

Mail Sandra
Niels Scherp

Niels van Gerven

Optometrist & Contactlensspecialist

Onze optometrist Niels van Gerven onderzoekt uw ogen op een uiterst professionele manier. Uw netvlies wordt op een deskundige wijze gescreend. Niels werkt op verschillende adressen waaronder ook in het ziekenhuis waar hij veel ervaring opdoet. Niels is er in principe niet voor een oogmeting, alhoewel dat wel tegelijk met het grotere onderzoek gedaan wordt.

Mail Niels
Gonnie

Gonnie Ruijters

Kleurconsulente & Assistent Opticien

Mijn naam is Gonnie Ruijters. Ik ben al meer dan 35 werkzaam in de Optiek. Vanaf 2009 als kleurconsulente. Buiten een goed zicht is het ook belangrijk of een montuur bij u past. Wilt u een toevoeging of juist een eenheid met uw gezicht. Ik geef er graag advies over. Bij Harting Oogmode en Oogzorg is volop keuze om beiden opties te realiseren.

Mail Gonnie