+31 024 329 52 00

Niet zomaar een optiek!

Wij zijn de...

Specialisten van Nijmegen!

met geduld, kennis van zaken, oog voor detail en een neus voor kwaliteit.

Ontdek ons team

Harting Optiek

Harting Oogmode & Oogzorg is sinds jaren gevestigd aan de goed bereikbare Hertogstraat in Nijmegen. Het is een gezellige winkel met een moderne uitstraling, uitgebreide collectie en innovatieve apparatuur. Het team van Harting Oogmode & Oogzorg bestaat uit een optometrist, orthoptiste en opticiens. Ons doel is om elke klant meer dan tevreden de deur uit te zien gaan. Daar zetten de medewerkers zich voor honderd procent voor in. Je zult je dan ook gegarandeerd thuisvoelen in onze winkel.

Of je nu voor een bril, zonnebril, lenzen, oogzorg of iets anders komt: Harting Oogmode & Oogzorg geeft advies op maat, beantwoordt je vragen en geeft gehoor aan jouw wensen.

Maak een afspraak
20170119 0322 Kopiëren

De perfecte bril

Wij gaan voor jou altijd op zoek naar de perfecte bril. Wij hebben onze collecties zo samengesteld dat er voor iedereen een geschikte bril is. Of je nu van kleurrijk, bijzondere vormen of randloze monturen houdt: wij hebben het voor je!

Maak een afspraak
Paraplus

Bijzondere collectie voor u!

Wij zien het anders!

Op elkaar lijken. Elkaar volgen. Niet van elkaar afwijken. Het lijkt dé trend bij veel opticiens. Eenduidige producten vullen de rekken. Met prijzen die te mooi zijn om waar te zijn en met kwaliteit als sluitpost.

Wij zien zaken anders. Vooral als het aankomt op vernieuwende oogzorg. Terwijl anderen voor het snelle traject kiezen, maken wij het verschil door de tijd te nemen. Terwijl de markt massaliteit omarmt, focussen wij op het individu, op jou. Terwijl de prijs soms nog het enige is wat mensen echt scherp mogen zien, meten én adviseren wij het complete plaatje. Met als uitkomst steeds meer consumenten die speciaal bij ons binnenlopen met behoefte aan oogzorg. En aan mooie, onderscheidende merken. Want ook daarin maken wij het verschil. Doordat we zelfstandig zijn, zijn we niet gebonden aan een hoofdkantoor wat ons assortiment bepaalt en kunnen we een bijzondere collectie bieden, die je niet overal vindt. Daarbij vinden we het fantastisch om jou te adviseren, maar kun je bij ons net zo goed zelf rondkijken en op je gemak alle stijlen monturen passen en proberen.

Bezoek onze mooie winkel aan de Hertogstraat in Nijmegen en ervaar al direct na binnenkomst het verschil. Door oogzorg die verheldert en oogmode die bijzonder is.

Harting sfeervideo

"Harting is zonder twijfel de beste optiek van Nijmegen. Het niveau van hun service is ongekend in deze regio."
Jarne Buysrogge - Nijmegen

Dit is ons team

Mg 1344 Scherp Low Res

Caroline Van Breukelen

Eigenaresse / Compressietherapie-specialiste

Mijn naam is Caroline van Breukelen-de Ruiter. Je herkent mij misschien aan mijn stem: aan de telefoon ben ik namelijk het eerste aanspreekpunt. Verder verzorg ik de administratie en ben ik compressietherapie-specialiste. Ook ondersteun ik iedereen in de winkel. Eigenlijk ben ik de spin in het web en zorg ik ervoor dat alles draaiende blijft bij Harting Oogmode & Oogzorg en bij Harting Compressietherapie.

Harting Compressietherapie

Mail Caroline
Mg 1303 Scherp Low Res

Micky Van Breukelen

Mede-eigenaar / Opticien

Mijn naam is Micky van Breukelen. Ik ben sinds 2015 werkzaam in het bedrijf en in 2017 ben ik afgestudeerd als Opticien. Vanaf heden zal ik de taken en werkzaamheden van Ad gaan overnemen, zodat hij lekker van zijn welverdiende pensioen kan genieten. Het is mijn passie om de beste brillen te maken voor iedere klant die bij ons op bezoek komt en ik zal u net zo goed te helpen zoals Ad dat altijd gedaan heeft. Ik streef er naar om iedereen met een goed en blij gevoel onze winkel te zien verlaten.

Ook eens langskomen? Ik help u graag met het uitzoeken van een mooie, passende bril. Tot snel!

Mail Micky
Mg 1327 Scherp Low Res

Geert van den Akker

Optometrist

Mijn naam is Geert van der Akker. Mijn loopbaan in de optiek ben ik in 1986 gestart. In 1998 ben ik van start gegaan in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis. Sinds 2001 ben ik ook afgestudeerd optometrist. Mijn specialisaties hierin zijn glaucoom, maculadegeneratie en diabetes retinopathie. In 2008 ben ik ook parttime bij Harting Oogmode & Oogzorg gaan werken. Hier kan ik met de nieuwste en mooiste apparatuur werken. Dankzij onze samenwerking met huisartsen maken wij bijvoorbeeld sinds enkele jaren fundusfoto's met onze professionele funduscamera bij diabetespatiënten.

Mail Geert
Vera Scherp

Vera van Uum

Orthoptiste

Orthoptie bij Harting Oogmode & Oogzorg

Orthoptie is de leer van het goed en recht zien. De samenwerking tussen beide ogen vormen de basis voor een rechte oogstand waardoor beide ogen zich zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen.

Vera werkt vanaf 1 januari als orthoptist bij ons in vaste dienst. Vera is een uiterst gedreven orthoptiste en ze wil het allerbeste resultaat voor de cliënt. Ze onderzoekt en behandelt klachten op het gebied van oogsterkte afwijkingen (verziend- en bijziendheid, cilindrische afwijkingen), scheelzien, lui oog, dubbelzien, oogbewegingsstoornissen en ook specifieke hoofdpijn- en leesklachten.

Voordelen van orthoptie bij Harting Oogmode & Oogzorg:

- Voor kinderen en ouders minder belastend

- Ontspannen sfeer met professionele en persoonlijke aandacht

- Geen wachttijden

- Dichter bij huis

- Bij noodzaak bril hoeft men niet naar nog een adres

Wilt u een afspraak maken of wilt u meer informatie over deze extra service?

Dan kunt u bellen met Harting Oogmode & Oogzorg 0243295200 of komt u langs in onze winkel aan de Hertogstraat 128 te Nijmegen.

Mail Vera
Sandra Scherp

Sandra den Biesen

Opticien & Contactlensspecialist

Ik ben Sandra den Biesen, 34 jaar en Opticien en contactlensspecialist. Ben opgegroeid hier in Nijmegen, woon nu in Beuningen met mijn vriend en 2 kinderen.

Sinds 2005 ben ik werkzaam binnen de optiek. In 2009 ben ik ook afgestudeerd als contactlensspecialist.

Veel ervaring heb ik in de praktijk opgedaan en ik vind de afwisseling van zowel brillen als contactlenzen heel erg leuk en uitdagend! Stukje kwaliteit en oogzorg staan bij mij bovenaan!

Ik ben nu sinds begin september hier bij Harting werkzaam en vind het prettig dat het een klein familiebedrijf is en help u graag met een passende kijkoplossing.

Mail Sandra
Niels Scherp

Niels van Gerven

Optometrist & Contactlensspecialist

Mijn naam is Niels van Gerven. als optometrist afgestudeerd in 2002. Tot 2008 ben ik in verschillende bedrijven werkzaam geweest. Sinds 20018 werk ik als freelance optometrist.
In de afgelopen 13 jaar heb in veel verschillende disciplines ervaring opgedaan. Zo heb ik in contactlenspraktijken, refractie chirurgie, optiekzaken en ziekenhuizen gewerkt.

Als optometrist in de eerste lijn is het mijn taak afwijkingen in de gezondheid van ogen vast te stellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan droge ogen, afwijkingen bij diabetici, problemen in het zicht veroorzaakt door oogziektes en aandoening zoals maculadegeneratie, glaucoom, staar(cataract) en vele andere oorzaken. Indien nodig kan ik U verwijzen naar de specialist (vaak de oogarts), of we komen samen tot een behandelplan. Ook het aanmeten van contactlenzen in allerlei soorten en maten behoren tot de mogelijkheden.

Maakt u zich zorgen over het functioneren of de gezondheid van uw ogen? Schroom dan niet om een afspraak te maken.
Ik zie U graag.

Mail Niels
Gonnie Website Scherp

Gonnie Ruijters

Kleurconsulente & Assistent Opticien

Mijn naam is Gonnie Ruijters. Ik ben al meer dan 35 werkzaam in de Optiek. Vanaf 2019 als kleurconsulente. Buiten een goed zicht is het ook belangrijk of een montuur bij u past. Wilt u een toevoeging of juist een eenheid met uw gezicht. Ik geef er graag advies over. Bij Harting Oogmode en Oogzorg is volop keuze om beiden opties te realiseren.

Mail Gonnie