+31 024 329 52 00

Corona update

Nieuw
alle blogberichten

Onze maatregelen rondom het Coronavirus

Ook wij hebben de afgelopen weken gebruikt om ons aan te passen aan de nieuwe omstandigheden en de richtlijnen van het RIVM. Dat is primagelukt en we kunnen weer veilig (zonne)brillen verkopen…

De oogmeetruimtes zijn aangepast en er is soms zelfs nieuwe apparatuur geïnstalleerd, zodat opticien en klant ook bij het meten van de ogen ruimschoots de 1,5 meter afstand kunnen aanhouden. Ook het nauwkeurig centreren van de glazen in de bril gaat met de nieuwste apparatuur computergestuurd en op afstand. Uiteraard wordt al die apparatuur na gebruik ook uitvoerig gedesinfecteerd net als trouwens alle brillen en zonnebrillen die gepast zijn. Bij het afpassen van de (zonne)brillen moet een beetje geïmproviseerd worden, maar het voordeel van ons is dat we kwalitatief hoogwaardige monturen en zonnebrillen verkopen en die hebben over het algemeen van zichzelf een zeer goede pasvorm.

Last but not least zijn alle medewerkers uitvoerig geïnformeerd en getraind en volgen ze nauwkeurig de nieuwe protocollen.


Zelf kunt u ook al iets doen