+31 024 329 52 00
Harting

De Harting Oogzorgweken

Brillen Nieuw Optometrie Oogmode Oogzorg Clayton Franklin Bbig brillen Red Kids AVA Kids Ogen Lenzen Very French Gangsters Opticien
alle blogberichten

Gratis Orthoptisch Onderzoek

Iedereen verdient het allerbeste zicht! Om deze reden zijn de oogzorgweken in het leven geroepen. Tijdens deze weken biedt Carmen jou of jouw kinderen een gratis orthoptisch onderzoek aan.

Volwassenen en kinderen met klachten over scheel zien, dubbel zien, wazig zien, hoofdpijn na inspanning van de ogen en met leesproblemen kunnen terecht bij de orthoptist. Ook onderzoekt de orthoptist kinderen die onvoldoende kunnen zien. Niet alleen het zicht voor veraf kan minder zijn maar ook het zicht voor dichtbij komt regelmatig voor op jongere leeftijd.

Een orthoptist kijkt tijdens een onderzoek naar de oogstand, de samenwerking van de ogen, brilsterkte maar bijvoorbeeld ook naar de ontwikkeling van de ogen van jouw kind.

Wanneer jouw kleine onvoldoende ziet, kunnen er veel klachten optreden zoals concentratieproblemen, hoofdpijn en vermoeidheid. Door middel van het orthoptisch onderzoek kijkt Carmen wat de oorzaak is en welke oplossing zij kan bieden.

Herken jij een van deze problemen of ervaart jouw kind bijvoorbeeld problemen tijdens het lezen of juist met kijken in de verte?
Of wil je meer informatie? Neem contact met ons op via 024 329 52 00.

Maak snel een afspraak!