+31 024 329 52 00
Harting

Waarom een goede zonnebril van essentieel belang is

Zonnebrillen
alle blogberichten

Waarom een goede zonnebril van essentieel belang is

Ja het is zover, de zomer is vandaag officieel begonnen en dat betekent: laat de zon maar stralen. Wie zit er nou niet graag buiten met het mooie weer? Een belangrijk aspect is wel om jouw ogen goed te beschermen tegen de UV straling. Draag daarom een goede zonnebril die deze straling ook tegenhoudt.

Waarom is dat dan zo belangrijk? Wanneer je een zonnebril draagt dan denken jouw ogen dat ze beschermt zijn. De pupillen gaan dan wijder openstaan en er komt mee straling binnen (je hoeft dan bijvoorbeeld ook minder te fronsen als je in de zon kijkt). Een goede zonnebril houdt deze straling tegen door het, speciaal hiervoor ontwikkelde, glas. Je ogen lopen dus geen risico wanneer jij de juiste zonnebril draagt!

Harting Lindberg Zonnebrillen

Waarom is een zonnebril dan zo belangrijk?

Wanneer je een zonnebril draagt dan denken jouw ogen dat ze beschermt zijn. De pupillen gaan dan wijder openstaan en er komt mee straling binnen (je hoeft dan bijvoorbeeld ook minder te fronsen als je in de zon kijkt). Een goede zonnebril houdt deze straling tegen door het, speciaal hiervoor ontwikkelde, glas. Je ogen lopen dus geen risico wanneer jij de juiste zonnebril draagt!

Belang Goede Zonnebril